LIME CLARIFYING MASK -  Attīroša un sejas krāsas izlīdzināšana maska ar laima efektu. Šī biezā maska ar laima ekstraktu efektīvi attīra ādu. 2 veidu māli – baltie un zaļie ietilpst maskas sastāvā un veic tūlītēju absorbējošu, attīrošu un sejas izlīdzinošu iedarbību. Citrusa ekstrakti (greipfrūta kauliņu, laima un apelsīna) atveseļo ādu. Āda elpo, paliek svaiga un tīra.

REZULTĀTS: Atjauno ādas dabīgo starojumu. Āda ir tīra, matēta un starojoša.

LIETOŠANA: Uzklāt sejai biežā kārtā taukainai ādai un uz T-zonas kombinētai ādai. Pēc 15 minūtēm nomazgāt ar silto ūdeni un tonizēt. Lietot 1-2 reizes nedēļā.

LIME MATTIFYING CREAM-GEL 50ml

Uz bio-laima bāzes veidots krēms tika radīts taukainas un kombinētas ādas līdzsvara atjaunošanai. Sastāvā iekļauts ārstnieciskas darbības komponents – Afrikāņu koka miza. Krēms padara ādu matētu, sašaurina poras un novērš ādas spīdumu visas dienas garumā. Nav komedogēns.

LIETOŠANA: Uzklāt uz attīrītas sejas un kakla ādas no rīta un/vai vakarā.

LIME PURIFYING SCRUB 20ml

REZULTĀTS: Nodrošina momentānu svaiguma un tīruma sajūtu. Manāmi sašaurina poras. Šūnu atjaunošanas stimulācija dāvina starojošu ādas krāsu. Ādas tekstūra tiek izlīdiznāta. 

UZKLĀŠANAS VEIDS: Reizi vai divas nedēļā, uzklāt plānā kārtā uz attīrītas un sausas sejas ādas, izvairoties no acu zonas. Atstāt uz 5 minūtēm. Pēc tam maigi masēt ar pirkstu galiņiem. Nomazgāt ar siltu ūdeni. 


DR RENAUD
QDR1803-00
4 vienības:

8 produktu tajā pat kategorijā:

Pārlūkojiet mūsu kategorijas produktu kolekciju.
Produkts pievienots salīdzināšanai.